T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Anasayfa
Matbu Formlar
Uzaktan Eğitim
Merkezi Kütüphane
Personel E-Posta
Öğrenci E-Posta
Personel Web
Ders programları
Öğrenci Sanat ve Spor Bilgi Formu
Mezun Bilgi Formu
YÖK
ÖSYM
OİBS
OİBS (Öğrenci)
OİBS (Akademisyen)
OİBS (Personel)
Hizmet Standartları
Faaliyet Raporları
2016 Yılı Faaliyet Raporu
2017 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2021 Yılı Faaliyet Raporu
2022 Yılı Faaliyet Raporu
2023 Yılı Faaliyet Raporu
Etkinlikler
Anasayfa
Sayfa_Gruplari
Etkinlikler
ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZLERCE SOSYAL HİZMET ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ
17 Okunma
27/03/2024
FAKÜLTEMİZDEN TÜBİTAK 2209-A PROJE BAŞARISI
29 Okunma
26/03/2024
SAĞLIK TURİZM ELÇİLERİ TOPLANDI
35 Okunma
14/03/2024
ENDONEZYA MUTFAK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ
35 Okunma
11/03/2024
FAKÜLTEMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ
52 Okunma
11/03/2024
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ
65 Okunma
15/02/2024
BELGESEL YAPIMCILIĞI VE KÜLTÜREL MİRAS VARLIKLARINA YÖNELİK FON KAYNAKLARI KONUŞULDU
159 Okunma
19/01/2024
GASTRONOMİ MUTFAĞIMIZDA “NİNEMİN TARİFLERİ ATÖLYESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
103 Okunma
19/01/2024
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ELEKTRA MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİMİ VERİLDİ
98 Okunma
03/01/2024
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, GIDA VE GASTRONOMİNİN GELECEĞİ KONU BAŞLIKLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ
126 Okunma
29/12/2023
“FUTSAL DÜNYA KUPASI” ETKİNLİĞİ SONA ERDİ
125 Okunma
26/12/2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
85 Okunma
26/12/2023
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜM İÇİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
71 Okunma
26/12/2023
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
103 Okunma
20/12/2023
FAKÜLTEMİZDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET
110 Okunma
14/12/2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİMİZ CULİNARY FORUM 2023'E KATILIM SAĞLADI
161 Okunma
08/12/2023
“TÜRK-OSMANLI MOTİFLERİ KAPSAMINDA HAM TABAK BOYAMA SANATI SERGİSİ” DÜZENLENDİ
142 Okunma
21/11/2023
FAKÜLTEMİZ GASTRONOMİ MUTFAĞI’NIN AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ
171 Okunma
20/11/2023
GASTRONOMİ MUTFAĞIMIZDA “MAKARNA ATÖLYESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
111 Okunma
17/11/2023
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.