Turizm Fakültesi

Fakültemize Olan Yoğun İlgiye Teşekkürler

09/08/2019 10:01:22 - 09/08/2019 10:01:22 - 20177 Okunma

           2019 YKS Yerleştirme sonuçlarına göre, Fakültemiz bünyesinde yer alan ve 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ilk kez öğrenci alan Turizm Rehberliği, Rekreasyon Yönetimi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri %100 doluluk oranına ulaşmıştır. Turizm İsletmeciliği Bölümü'nün doluluk oranı ise % 20 olarak gerçekleşmiştir.

               Fakültemize şu anda yerleşmiş olan ve ek yerleştirme sonucunda yerleşecek olan öğrencilerimizin, Erasmus kapsamında yurt dışında eğitim görme imkanları bulunmaktadır.  Ek olarak, Turizm Fakültesi öğrencilerimize Kırklareli Üniversitesi'nin de ortaklarından biri olduğu Marmara Turizm Konsorsiyumu'nun (MATUK) Erasmus + (KA108) projesi kapsamında yurt dışında iş tecrübesi kazanmaları amacıyla  Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olmak üzere hibe desteği verilmektedir. Ayrıca Turizm Fakültesi'ndeki bölümlerin uyumlaştırılmış ders planları sayesinde başarılı öğrencilerimizin kolaylıkla yandal ve çiftanadal yapma şansları mevcuttur.

                 Fakültemize yerleşen ve ek yerleştirme sonucunda yerleşecek olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi ailesine hoş geldiniz.

 

Prof. Dr. Nurettin AKA

           Dekan V.

Yoğun İlgi Turizm Fakültesi KLU 2019YKS

Facebook Twitter Google Plus
Fakülte
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.