Pedagojik Formasyon Başvuru Sonuçları

23/10/2014 09:44:48 - 23/10/2014 09:44:48 - 19355 Okunma

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.YERLEŞTİRME SONUCU ONAY DURUMU "GİRDİ" YAZAN ADAYLAR KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

SONUÇLAR

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi

b. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi; Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir);

4 lük sistemde Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript). 100’lük not sistemiyle mezun veya mezun durumunda olan öğrenciler için; kendi üniversitelerinin not dönüşüm tablosu bulunmaması halinde; Yükseköğretim Kurulunun not dönüşüm tablosu esas alınacaktır.

c. Lisans Mezunları için Onaylı Lisans Not Durum Belgesi

d. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

e. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

Öğretmenlik Meslek Bilgisi alanını kazanan adaylar;

a) Felsefe Bölümü mezunları en az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığını,

b) Sosyoloji Bölümü mezunları en az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığını belgelendirmelidir.

f.  2 Adet vesikalık fotoğraf.

g- Öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 1054 TL’nin yatırıldığına dair banka dekontu.

•  Kayıt ücreti 2.054 (iki bin elli dört) TL olup, iki taksitte ödenecektir.
  •  Ücretler Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.
  •  Birinci taksit 1.054 (bin elli dört) TL kayıt zamanı yatırılacaktır.
  •  İkinci taksit 1.000 (bin) TL ikinci dönem başında yatırılacaktır.
  •  Kayıt esnasında öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden, para yatırma işleminde mutlaka dekont alınabilen işlem yapılmalı, bankamatiklerden kesinlikle ücret yatırılmamalıdır. Dekontun açıklama bölümünde öğrencinin adı, soyadı, T.C. Kimlik numarası, “Formasyon Kayıt Ücreti 1. Taksit” açıklaması yer almalıdır.
  • Yapılan ödemeler hiçbir şekilde iade edilmeyecektir.

Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

BANKA