Turizm Fakültesi

Uzaktan Öğretim Sistemi Başladı.

23/03/2020 14:29:58 - 23/03/2020 14:29:58 - 13393 Okunma

Küresel ölçekte yaşanmakta olan COVID-19 riski karşısında, Üniversitemizde, Lisansüstü, Lisans ve Ön Lisans programlarında eğitim - öğretim faaliyetlerinin mümkün olduğunca kesintisiz yürütülebilmesi için 23 Mart 2020 itibariyle uzaktan öğretim süreci başlamıştır.  Akademik Personelimize ve Öğrencilerimize önemle duyurulur.

 

  • ALMS öğretim portalımız 23 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza açılmıştır.
  • Uzaktan öğretim portalımıza (ALMS) https://alms.klu.edu.tr/ adresinden bağlantı yapılacaktır.
  • Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımızın ALMS kullanıcı bilgileri OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ile aynıdır. OBS bilgileriniz (Kullanıcı Adı ve Şifre) ile ALMS’ ye girebilirsiniz. Sisteme giremeyen Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz  Fakültemiz öğrenci işleri ile bağlantı kurarak şifrelerini yenileyebileceklerdir. Şifre yenileme talepleri için  0(288) 246 14 58 numaralı telefon ya da E-posta: turizm@klu.edu.tr adresi kullanılacaktır.
  • Uzaktan Eğitim Sistemi ile ilgili Fakültemiz Temsilcisi olarak Rekreasyon Yönetimi Bölümü Arş. Gör. Kader GEDİK UZUNASLAN (e-posta : kadergedikuzunaslan@klu.edu.tr) görevlendirilmiş olup; Akademik Personelimiz ve Öğrencilerimizin karşılacakları sorunlarda Uzaktan Eğitim Sistemi Fakülte Temsilcimizle irtibata geçmeleri önemle rica olunur.
UZEM ALMS KLU COVİD-19 SALGIN Turizm

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.