Microsoft It Academy İçin Açık Olan Sertifika Programlarımız

13/04/2015 16:20:10 - 13/04/2015 16:20:10 - 14737 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığının birlikte yürüttüğü KLÜ Microsoft IT Academy projesinin ilk eğitimini geçtiğimiz dönem tamamladık. Eğitimimize 370 öğrenci katıldı ve 350 öğrenci yapılan sınavı başarı ile tamamlayarak Microsoft IT Academy sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerimizin Microsoft IT Academy sertifikalara sahip olmaları kariyerlerini bir adım ileriye taşıyacaktır. Konu ile ilgili bazı bilgiler aşağıda yer verilmiştir:
  • Microsoft IT Academy için açık olan sertifika programlarımız:
    • Eğitim paketi 1: Windows 7, Windows 8, MS Office Word 2013
    • Eğitim paketi 2: Office Uzmanlığı - MS Office Word 2013, Excel 2013, Outlook 2013
    • Eğitim paketi 3: Yazılım Uzmanlığı – C# Programlama, SQL Server Veritabanı Yönetimi
  • Tüm eğitim programlarımız uzaktan eğitim yöntemi ile yapılmaktadır. Dolayısı ile öğrencilerimiz zaman ve mekândan bağımsız olarak eğitim almaktadır.
  • Tüm programların sonunda online sınav yapılmaktadır.
  • Sınav sonunda başarılı olan öğrencilerimiz sertifikalarını almakta ve Microsoft sertifika sistemimize katılmaktadırlar.
  • Eğitimler ve duyurular http://itacademy.klu.edu.tr adresinden takip edilebilir.
  • Diğer bilişim eğitim paketleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
Sertifika Programı Sürekli Eğitim Merkezi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı