Final Sınavlarından Dd Ve Dc Alan Öğrencilerimizle İlgili Duyuru

14/01/2016 12:06:22 - 14/01/2016 12:06:22 - 12827 Okunma

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’NİN Sınav esasları ve düzeniyle ilgili 23. Maddesinin aşağıdaki bentlerinde belirtildiği üzere Yarıyıl sınavında DD, DC harf notu alan öğrencilerimiz dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir. Öğrencilerin dilekçelerini en geç bütünleme sınav saatinden bir saat öncesine kadar Öğrenci İşleri’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize ilanen duyurulur.

Örnek Dilekçe

Sınav esasları ve düzeniyle ilgili 23. Madde

(6) (Değişik: RG-15/8/2015-29446) Yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilir. DD, DC harf notu alan öğrenciler de dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir.

(7) (Ek: RG-6/3/2013-28579) Yarıyıl sonu sınavlarında geçerli olan kurallar bütünleme sınavlarında da geçerlidir. Bütünleme sınavı yarıyıl sonu sınavının yerine geçer ve geçme notu yine dönem içi notlar dikkate alınarak belirlenir.

Turizm Fakültesi Bütünleme Sınavı Dilekçe