Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü I. Sınıf Öğrencileri Ve Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

12/04/2016 16:17:28 - 12/04/2016 16:17:28 - 32573 Okunma

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü I. Sınıf öğrencileri ve Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Genel Sekreteri Vedat VAR, Yönetim Kurulu üyesi Faruk AZABAĞAOĞLU ve TESMER Sekreteri Barış ÜSKE Genel Muhasebe II dersi kapsamında 11 Nisan 2016 Pazartesi günü Kayalı Kampüsü'nde bir araya geldi.

Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik meslekleri hakkında öğrencilerimize bilgiler veren Oda yetkilileri söyleşi sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Değerli katkılarından dolayı Sayın Var'a, Sayın Azabağaoğlu'na ve Sayın Üske'ye teşekkür ederiz.

SMMMO Turizm İşletmeciliği Muhasebe Vedat VAR Barış ÜSKE Faruk Azabağaoğlu

SMMMO Etkinlikleri