40. “Turizm Haftası” Etkinlikleri

15/04/2016 09:40:33 - 16/05/2016 09:40:33 - 12557 Okunma

Bu yıl 40’ıncısı kutlanan ‘Turizm Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Kırklareli Kültür Merkezi’nde önemli bir panel düzenlendi. Kırklareli Valisi Esengül CİVELEK ve Kırklareli İl Kültür Turizm Müdürü Necmi ASAN’ın açılış konuşmalarıyla başlayan panelde Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas AKHİSAR ve Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlke BAŞARANGİL’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Orhan KALKAN sunumlarını gerçekleştirdiler.

Panelde yapılan sunumlarda Sayın Prof. Dr. İlyas AKHİSAR konuşmasında “Turizmin Kırklareli açısından olumlu yönleri ve turizmin Kırklareli iline yapacağı katkılardan” bahsetti. Sayın Yrd. Doç. Dr. İlke BAŞARANGİL ise sunumunda “Alışveriş turizmi ile alışveriş turizminin Kırklareli ve Trakya’ya uyarlanabilirliğini ele aldı. Sayın Orhan KALKAN ise turizm mevzuatı ve turizm eğitimi hakkındaki uygulamaları anlattı.

Turizm Haftası Turizm Fakültesi Kırklareli Valiliği