Uluslararası Öğrenciler İçin Türkçe Düzey Belirleme Sınavı

20/09/2016 14:05:39 - 20/09/2016 14:05:39 - 17510 Okunma

Türkçe Seviye Belirleme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sınav Tarihi

22.09. 2016 Perşembe

Yazılı Sınav Saati

Sözlü Sınav Saati

Sınav Yeri

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

B Blok (Karahıdır)

1. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Üniversitemize Uluslararası Öğrenci olarak kayıt yaptırantüm öğrencilerin sınava girmeleri zorunludur. (Çift uyruklu öğrenciler ve Türkiye’deki bir liseden mezun olanlar dahil)

2. Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.

3. Sınav başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır.

4. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde iki dönemde de kursumuza kayıtlarını yaptıran TÖMER öğrencilerinden Mayıs ayında yapılan Türkçe Düzey Belirleme sınavına girip başarısız olan öğrenciler de sınava girecektir.

5. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler.

NOT:  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na otogar karşısından geçen  ÇağdaşKarahıdırdolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

Türkçe Düzey Belirleme Sınavı