Dekanımızın Mesajı

Varlık nedenimiz olan kıymetli öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi’ni güveninizin bir göstergesi olarak tercih ettiğiniz için büyük bir mutluluk duyuyoruz. Fakültemiz bünyesinde bulunan;

Turizm İşletmeciliği,

Turizm Rehberliği,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve

Rekreasyon Yönetimi

bölümleri ile sizlerin üniversite öğrenimini verimli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamak temel görevimizdir. Üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyduğum donanımlı akademik kadromuzun yanında  çözüm odaklı idari kadromuz da öğrenim sürecinizde sizlere yardımcı olmakta ve yol göstermektedir.

İyi ki varsınız!..

Prof.Dr. Mehmet Han ERGÜVEN