Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi’Nde Sektör-Üniversite Buluşması

01/03/2018 09:56:46 - 29/03/2021 13:51:48 - 46742 Okunma

26-28 Şubat 2018 tarihleri arasında, Anı Tur, ETS Tur, Royal Bilgiç Hotel, İğneada Resort Hotel, Ramada Hotel Tekirdağ, Kaya Palas, Kıyıköy Resort ve Lozengrad Hotel’den temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen Turizm Fakültesi Sektör Üniversite Buluşması etkinliği Dekanımız Prof.Dr. Nurettin AKA’nın yapmış olduğu açılış konuşması ile başladı.

Prof.Dr. Nurettin AKA konuşmasında öğrencilerimiz ile sektör arasında gerçekleştirilen bu etkinliğin önemini vurgulayarak yararlı geçmesi temennisi ile öğrencilerimize başarılar diledi.

ETS Tur’dan Yunus ŞEN ve ANI Tur’dan Muhittin DEMİR'in yaptıkları sunumlar ile Kültür Turları ve Transfer İşlemleri ile ilgili bilgilerin verildiği etkinliğimiz ayrıca yaklaşan Turizm sezonunda öğrencilerimiz ile firmalar arasında iş görüşmeleri ve staj görüşmelerinede imkân sağladı.

Etkinliğimize katılan tüm sektör temsilcilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sektör Buluşması Turizm Fakültesi

Sektör Buluşması