Turizm Fakültesi

Stajlarla İlgili Önemli Duyuru (Güncelleme)

01/06/2020 10:03:09 - 24/06/2020 15:11:20 - 1630 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz senatosunun 14.05.2020 tarih 106/3 sayılı kararı ile; 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla;  stajları yarıda kalmış öğrencilerimiz dahil tüm sınıflarda talep eden öğrencilerimiz yaz stajlarını uzaktan öğretim yoluyla dijital imkanlar veya ödev, proje gibi alternatif yöntemler uygulanarak yapabileceklerdir.

Stajlarını herhangi bir kurum veya işletmede yapmak üzere talepte bulunan öğrencilerimiz de; ilgili kurum/işletmelerin tüm güvenlik tedbirlerini sağlaması, kurumlarında koruyucu önlemleri almaları, uygun ortam ve koruyucu ekipmanları sağlamaları koşuluyla stajlarını yapabilecektir.

Yaz Stajlarını  uzaktan öğretim yoluyla dijital imkanlar veya ödev, proje gibi alternatif yöntemler uygulanarak yapmak isteyen öğrencilerimizin başvuru dilekçesini buradan doldurarak 08 Haziran - 19 Haziran 2020 tarihleri arasında fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Stajlarını kurum/işletmelerde yapmak isteyen öğrencilerimiz ise staj işlemleri için fakültemiz Staj Yönergesinde belirtilen mevcut başvuru aşamalarını takip edeceklerdir. Staj Yönergesi gereğince yapılacak işlemler için tıklayınız.

staj 2020

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.