Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi Çevrimiçi Türk Halk Müziği Topluluğu’Na Davetlisiniz

12/01/2021 14:53:07 - 27/01/2021 14:53:07 - 2698 Okunma

Turizm Fakültesi Çevrimiçi Türk Halk Müziği Topluluğu’na Davetlisiniz

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde kurulacak olan Çevrimiçi Türk Halk Müziği Topluluğu, Üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerin katılımına açık olacaktır. Topluluğun çalışmaları, haftada bir gün (iki saat) Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. Gün ve saat, Topluluğa katılan öğrenciler ile görüşülerek belirlenecektir.

 Topluluğa katılmak isteyenlerin, müzik alanında herhangi bir eğitim almış olmaları gerekmemektedir. Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde kurulacak olan Çevrimiçi Türk Halk Müziği Topluluğuna korist/solist olarak veya enstrüman icra etmek amacıyla katılmak isteyen öğrencilerimiz, aşağıdaki formu doldurarak Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN ile iletişme geçebilirler. Kurulacak olan Çevrimiçi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun, yüz yüze öğrenime geçildiğinde de çalışmalarına devam etmesi ve yılda en az iki konser yapması planlanmaktadır.

 

Başvuru formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6sgY51seO9vtsBlQ1Eva_qUnQFosjh3cX3NoTIbf7GUeG4w/viewform?usp=sf_link

 

koro turizm fakültesi koro türk halk müziği korosu

Facebook Twitter Google Plus
Koro
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.