Turizm Fakültesi Otel Yönetim Sistemi Sertifika Programı Düzenledi

06/07/2021 15:13:43 - 06/07/2021 15:13:43 - 976 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğrencileri için Pamukkale Üniversitesi Teknokent’te faaliyet gösteren Türkiye’nin bulut tabanlı ilk Otel Yönetim Programı olan HMS Otel Yönetim Sistemi’ne yönelik olarak 2021 yılı Haziran ayı içerisinde çevrim içi sertifikalı eğitim programı gerçekleştirildi.

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Araştırma Görevlisi Gizem DURAN’ın moderatörlüğünde Microsoft Teams üzerinden yapılan eğitime HMS Otel Yönetim Sistemi destek ekibi personeli Onur AKDEMİR konuşmacı olarak katıldı.

HMS Otel Yönetim Sistemi paneli üzerinden eğitim videolarını izleyen ve süreci tamamlayan Turizm Fakültesi öğrencilerine HMS Otel Yönetim Sistemi ekibi tarafından farklı alanlarda “Eğitim Sertifikası” düzenlenecektir.

otel programı sertifika turizm fakültesi otel programı eğitimi

Otel Programı Egitimi01
Otel Programı Egitimi02