Azami Öğrenim Sürelerini Dolduran Öğrencilerimizin Dikkatine

13/01/2022 15:36:25 - 13/01/2022 15:36:25 - 3058 Okunma

Azami Öğrenim Süresi Dolan Öğrencilerin Dikkatine

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 44/c maddesinin (c) bendinde belirtilen, Azami Öğrenim Süresini dolduran öğrenciler ile ilgili Yükseköğretim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan "Kırklareli Üniversitesi Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere Yönelik Ek Sınav Uygulama İlkeleri" belirlenmiştir. Fakültemiz Lisans programlarına kayıtlı olup, azami öğrenim süresini dolduran ve Ek sınav uygulama ilkelerinde belirtilen koşullara sahip son sınıf ve hazırlık sınıfı öğrencilerimizin 31 Ocak 2022 mesai saati bitimine kadar fakültemiz öğrenci işleri bürosuna ek sınav/süre talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunmayan öğrencilerimiz bu haktan yararlanamayacaklardır.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Üniversitemizin Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere Yönelik Ek Sınav Uygulama İlkeleri için tıklayınız.

Bu duyuru TEBLİĞ niteliğinde olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

azamiöğrenim süresi