Takimlarimiz Yari Finale Yükseldi

16/05/2022 16:57:54 - 16/05/2022 17:11:16 - 302 Okunma

Üniversitemiz Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda, üç takımımız Yarı Finale Yükseldi. Fakültemiz Futsal takımı, 9 Mayıs Pazartesi günü grup maçlarının ilk karşılaşmasında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ile Kayalı Kampüsü Spor Salonu’nda oynadıkları maçta 5-5 berabere kalarak mücadeleyi tamamladı. Takımımız, 11 Mayıs Çarşamba günü Mimarlık Fakültesi ile yaptığı maçı da 7-5 kazanarak grubunu lider tamamladı ve yarı finale yükseldi.

Erkek Voleybol Takımımızın son karşılaşması, 9 Mayıs Pazartesi günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile gerçekleşti. Grup müsabakaları sonucunda Erkek Voleybol Takımımız da Yarı Finale Yükseldi. Personel Futsal takımımız da aynı performans ile 9 Mayıs Pazartesi günü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Kayalı Kampüsü Spor Salonu’nda oynadıkları maçtan 6-5’lik skorla galip ayrıldıktan sonra, 13 Mayıs Cuma günü oynanan Yapı İşleri Daire Başkanlığı mücadelesini de 6-3 kazanarak karşılaşmayı galip tamamladı. Grubunu lider tamamlayan Personel Futsal Takımımız da Yarı Finale adını yazdırdı. Takımlarımıza final yolu olan yarı final müsabakalarında başarılar dileriz.

SPOR KLÜ TURİZMFAKÜLTESİ

Yarı Final