Genç İstihdamina Yönelik Teknik Gezi Düzenlendi

23/06/2022 13:15:58 - 23/06/2022 13:21:46 - 433 Okunma

Fakültemiz tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Genç İstihdamına yönelik olarak gerçekleştirilen "Kırklareli Eko Turizm Sektörü Gençlerle Gelişiyor" etkinliğinin ilk günü tamamlanmıştır. Gezinin ilk gününde fakültemiz öğrencileri, Arş. Gör. Gizem DURAN eşliğinde Longosphere Glamping tesisini ziyaret etmiştir. İnsan Kaynakları Müdürü Burcu KARA’nın yönlendirmeleri ile tesis gezilerek öğrencilerimizle istihdama yönelik görüşmeler sağlandıktan sonra gezinin ilk günü tamamlanmıştır.

"Kırklareli Eko Turizm Sektörü Gençlerle Gelişiyor" etkinliğinin ikinci gününde fakülte öğrencilerimiz, Arş. Gör. Gizem DURAN eşliğinde ilk olarak saat 11.00’de Bakucha Vineyard tesisini ziyaret edip işletme sahibi Korkmaz YAYA ile görüşme gerçekleştirmiştir. Sonrasında saat 13.00’da Vino Dessera Bağ Evi ziyaret edilerek işletme yöneticisi Emek AKMAN ile istihdama yönelik görüşmeler sağlanmıştır. Gezinin son durağında ise saat 15.00’da Saranta Farmhouse ziyaret edilerek bağlar ve ekoturizm üzerine bilgi aktarıldıktan sonra işletme Genel Müdürü Anıl VARDARCI ile görüşme sağlanarak teknik gezi tamamlanmıştır.

ETKİNLİK TURİZM KLÜ

GENÇ İSTİHDAMINA YÖNELİK TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ