Turizm Fakültesi

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Tanişma Ve Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

30/09/2022 10:20:53 - 03/10/2022 10:20:53 - 314 Okunma

   Fakültemiz öğrencileri için Fakültemizi ve öğretim elemanlarını tanıtmak amacıyla, 27 Eylül 2022 Salı günü gerçekleştirilen Tanışma Etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Nurettin AKA’nın konuşmasıyla başladı. Öğrenci temsilcilerinin de katılımını sağlamak amacıyla Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Rekreasyon Yönetimi Bölümleri Öğrenci Temsilcilerimiz de toplantıda hazır bulundu.

    AKA, “2022-2023 Akademik yılı “Tanışma ve Bilgilendirme” etkinliğinde bulunmaktan dolayı duyduğum mutluluk ile, Fakültemiz ailesine yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz." diyerek başladığı konuşmasında, öğrencilerimize fakültemizdeki öğrenim süreçlerinde öğretim elemanlarımızla birlikte Fakülte olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şeklide yerine getirmeye çalışacağımızı belirterek, öğrencilere ulaşma çabamızın her zaman devam edeceğini ve öğrencilerden gelen her soru ve önerinin dikkate alınacağını vurguladı. AKA, konuşmasını 2022-2023 Akademik yılının tüm öğrencilerimiz için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dilekleriyle bitirdi.

   Etkinlik, uluslararası öğrenci değişim programları, yerleşke içerisinde yer alan spor tesisleri, kütüphane, yemekhane, öğrenci bilgi sistemi tanıtımı, sağlık sosyal ve spor hizmetleri, kariyer destek hizmetleri gibi üniversite imkanlarından oluşan sunum gösterisiyle başlayıp, Fakültemizin ve bölümlerimizin tanıtımını içeren sunum gösterimi, ve öğrencilerden gelen soru-cevap kısmı ile tamamlandı.

    Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

TANIŞMA ETKİNLİĞİ TURİZM FAKÜLTESİ KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.