Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz İstanbul Mutfak Günlerine Katıldı

27/12/2022 14:31:51 - 28/12/2022 14:31:51 - 173 Okunma

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR eşliğinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Tuzla Belediyesi iş birliği ile bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerine katılmıştır. 22 farklı ülkeden 1056 yarışmacının katılım sağladığı etkinlikte her 30 dakikada bir deniz mahsullerinden tatlı çeşitlerine kadar 78 farklı kategoride yarışacak yarışmacılar için 21 mutfak kurulmuştur. Türkiye Aşçılık Milli Takımı üyelerinden oluşan jüri, değerlendirme masalarında puanlama yaparken aynı zamanda öğrenciler ve ziyaretçiler için de tadım masaları hazırlanmıştır. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz etkinlik alanında bulunan şefler ile tanışıp yiyecek-içecek sektörü hakkında bilgi alma fırsatı bulmuştur. Ayrıca yemek yapımı ve sunumu alanlarında Türkiye Aşçılık Milli Takımı üyelerinden ve yarışmacılardan bilgi edinmiştir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Turizm Fakültesi İstanbul Mutfak Günleri

19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri