Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Şengörür “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştirma Ve Uygulama Mutfaği”Ni Ziyaret Etti

08/03/2023 16:37:34 - 08/03/2023 16:37:34 - 162 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, alt yapı ve kurulum çalışmalarına devam edilen “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı”nı 2 Mart 2023 Perşembe günü yerinde inceledi.

Rektörümüze ziyaretinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Cüneyt KOCA ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA eşlik etti.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Uygulama Mutfağının geldiği noktadan ve gerçekleştirilen çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, mutfağın kurulumunda görev alan ve sürdürülebilirliğini sağlamak için çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turizm Fakültesi Gastronomi Uygulama Mutfağı

Gastronomi Mutfağı