47. Turizm Haftasi Kutlamasi

18/04/2023 12:59:53 - 18/04/2023 12:59:53 - 216 Okunma

47. Turizm Haftası kapsamında Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlenmiştir. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Veli ŞEN ile sektörden birçok temsilcinin katıldığı törene, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesini temsilen Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ iştirak etmiştir.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Üniversitemiz adına Turizm Fakültesi Dekanlığının ve sektör temsilcilerinin çelenk bırakması ile devam etmiştir. Tören sonunda, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Veli ŞEN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ ve sektör temsilcileri tarafından Kırklareli Valisi Sn. Birol EKİCİ makamında ziyaret edilerek, Kırklareli turizmine yönelik şehrin çekiciliklerini ön plana çıkaracak olan gündemdeki çalışma ve projelerin yanında, Kırklareli’nin turizmde marka şehir olma hedefine yönelik atılacak olan adımlar görüşülmüştür.

turizmhaftası

Turizm Haftası