Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi Kariyer Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi

02/06/2023 14:36:45 - 02/06/2023 14:37:40 - 159 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs – 18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen kariyer günü etkinliklerine, fakültemiz öğrencileri ile buluşarak kendilerini tanıtan ve staj imkanlarından bahseden 11 farklı işletme katılmıştır. Etkinliğin ilk günü olan 16 Mayıs Salı günü, Doç. Dr. İlke BAŞARANGİL ve Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ’ ün moderatörlüğünde, Candaş Kamp’ tan Mert GÜLER, Mandarin Oriental Hotel- Bodrum’ dan Kaan EĞRİÇAM ve Betül HALICI, İğneada Resort Hotel’ den Levent KALPAKÇIOĞLU, The Land of Legends Theme Park Hotel: Antalya’ dan Çiğdem AYDOĞDU ve Gözde Gökçe DUMAN, Thrace Konak’ tan Özkan YELKEN öğrencilerimiz ile bir araya gelmiştir.

Etkinliğin ikinci günü olan 17 Mayıs Çarşamba günü, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Yalçın KAYIKÇI ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR moderatörlüğünde, TatilBudur.com’ dan Murat KAYAOĞLU, Spa Luxury- İstanbul’ dan Berrak AKKOÇ, Royal Bilgiç Hotel’ den Erhan BİLGİÇ, Bakucha Vineyard Hotel & Spa: Kırklareli’ den Zeynep ARCA ŞALLIEL ve Eren Can ÖZÇELİK öğrencilerimiz ile bir araya gelmiştir.

Etkinliğin son günü olan 18 Mayıs Perşembe günü, Doç. Dr. Onur ÇAKIR moderatörlüğünde, İnemare Hotel-İğneada’ dan Gürol İVDİL, Limak Cyprus Deluxe Hotel’ den Sabahattin YILDIZ ve Mehmet YENER öğrencilerimiz ile bir araya gelmiştir.

Turizm Fakültesi Etkinlik

Facebook Twitter Google Plus
Turizm Fakültesi Kariyer Günü Etkinlikleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.