Kariyer Günü Etkinlikleri Moderatörlerine Teşekkür Belgeleri Verildi

08/06/2023 11:29:25 - 09/06/2023 11:29:25 - 174 Okunma

Fakültemizde 16-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında, çevrimiçi olarak düzenlenen 12. Kariyer Günleri etkinliklerinde moderatör olarak görev alan Doç. Dr. İlke BAŞARANGİL, Doç. Dr. Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Doç. Dr. Onur ÇAKIR, Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ ve Dr. Öğr. Üyesi Meltem YALÇIN KAYIKÇI’ya teşekkür belgeleri Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ tarafından verilmiştir.

Tüm detaylarıyla en verimli biçimde organize edilip tamamlanan Kariyer Günleri etkinlikleri öncesi, sırası ve sonrasında görev alan Kariyer Günleri Sorumluları Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR, Arş. Gör. Dr. Şükrü Fırat ÇİFTÇİ, Arş. Gör. Gizem DURAN, Arş. Gör. Damla ERDEM, Arş. Gör. Ferda Yeliz ÇUBUK ve Arş. Gör. Hasan Tahsin KOKONALIOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

KARİYER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ MODERATÖRLERİNE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ