Fakültemizde Oryantasyon Toplantisi Düzenlendi

18/10/2023 09:51:48 - 18/10/2023 09:51:48 - 130 Okunma

2023-2024 Akademik yılında Fakültemize kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Sekreterimiz, Bölüm Başkanlarımız, akademik personelimiz ve birinci sınıf öğrencilerimiz katıldı.

2023-2024 akademik yılında Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilere Fakülteyi ve öğretim üyelerini tanıtmak ve öğrencilerin sorularını cevaplamak amacıyla, 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 11:30'da Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış sonrası, Fakültemiz tanıtım sunumu öğrencilerimize izletildi. Sonrasında, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal DEVECİ ve Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KUTLUK BOZKURT, Bölüm tanıtımlarını gerçekleştirdi. Fakültemiz akademik personelinin öğrencilere tanıtımının ardından söz alan Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, verimli bir dönem geçirme temennilerinde bularak kapanış konuşmalarını gerçekleştirdi ve toplantı, soru-cevap etkinliği ile son buldu.

ORYANTASYON TOPLANTISI

2023-2024 ORYANTASYON TOPLANTISI