Fakültemiz Öğrenci Temsilcileri İle Koordinasyon Toplantisi Gerçekleştirildi

18/10/2023 11:11:39 - 18/10/2023 11:11:39 - 139 Okunma

Fakültemiz Öğrenci Temsilcileri ile geçmiş dönem değerlendirilmesi ve yeni dönem etkinlik planlamaları ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Kasım SINMAZ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrenci Temsilcisi Serkan GÜN, Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğrenci Temsilcisi İlknur PALABIYIK ve Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerini temsilen Sena GÜÇLÜ katıldı.

Toplantıda, Öğrenci Temsilcilerimizden 2023-2024 Akademik Yılı güz döneminde gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlik önerileri alındı. Ayrıca, Fakültemiz öğrencilerinin yaşadığı sorunlar ve bunların çözümüne dair fikir alışverişi gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI