Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğrencilerimiz Culinary Forum 2023'e Katılım Sağladı

08/12/2023 13:23:52 - 08/12/2023 13:23:52 - 198 Okunma

Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 4-5 Aralık 2023 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen "Culinary Forum 2023-Conection" isimli organizasyona Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN  ve 44 öğrencimiz ile katılım sağladı. Türkiye'nin "Gastronomi Eğitimi" konseptli en önemli ve geniş kapsamlı etkinliklerinden biri olan Culinary Forum; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık alanlarında eğitim gören binlerce öğrenciyi, bu alanda eğitim veren yüzlerce akademisyeni ve uzman sektör temsilcilerini ağırladı. Öğrencilerimiz mutfak yönetimi, sürdürülebilir üretim, yemek kültürü, inovasyon vb. konular üzerine düzenlenen yaklaşık yirmi oturuma katıldı. Bu doğrultuda öğrencilerimizin entelektüel, kültürel ve teorik bağlamda gelişim sağlamasını destekleyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'e teşekkür ederiz.

Culinary Forum 2023-Conection Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Culinary Forum 2023