Turizm Fakültesi

“Futsal Dünya Kupasi” Etkinliği Sona Erdi

26/12/2023 13:16:02 - 26/12/2023 13:16:02 - 159 Okunma

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN’in yürütmekte olduğu Spor Yönetimi dersi kapsamında; öğrenciler Anıl ÖZMEN, Bulut Şahin DUMAN, Ceren DEMİRCAN, Derya BACACI ve Ömer KELEŞ’in ödev olarak hazırladığı “Futsal Dünya Kupası” etkinliği sona erdi.

Endonezya, Suriye, Türkiye, Türkmenistan ve Özbekistan öğrenci futsal takımlarının iki haftalık mücadelesi sonucunda, Final müsabakası Endonezya ve Türkmenistan arasında gerçekleşti. Final müsabakasının normal süresi 2-2 biterken, seri penaltılar sonucunda Türkmenistan takımı şampiyon oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Endonezya’dan Almas Luthfi Riziqi seçildi. Final müsabakasının ardından kupa taktim törenine geçildi.

İkinci Endonezya’nın madalyalarını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Caner Yahya BOYAR ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Alper AYGÜN verirken, şampiyon Tükmenistan’ın madalyalarını ve kupasını ise Kırklareli Vali Yardımcısı Mahmuthan ARSLAN takdim etti.

Rekreasyon Yönetimi Futsal Dünya Kupası

Facebook Twitter Google Plus
Futsal Dünya Kupası
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.