Turizm Fakültesi

Sürdürülebilirlik, Gıda Ve Gastronominin Geleceği Konu Başlıklı Konferans Gerçekleştirdi

29/12/2023 11:58:18 - 29/12/2023 11:58:18 - 164 Okunma

Prof. Dr. Nezih MÜFTÜGİL’in katılımı ile gerçekleştirilen Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik konferansta, sürdürülebilir turizm, gıda endüstrisinin geleceği ve gastronomi üzerine geniş bir perspektif sunuldu. Katılımcılar, deneyimli akademisyenin sektördeki gelişmeler, trendler ve sürdürülebilirlik konularındaki bilgi birikiminden faydalandı.

MÜFTÜGİL, sunumunda özellikle gıda sektöründe sürdürülebilirlik ilkesinin önemine vurgu yaparak gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakma sorumluluğunu vurguladı. Aynı zamanda sürdürülebilirlik ve gastronominin ilişkisine dair çarpıcı örneklerle katılımcılara bilgi verdi.

Sunumun ardından öğrenciler, interaktif bir ortamda bilgi alışverişinde bulunma şansını elde ettiler. Prof. Dr. Nezih MÜFTÜGİL'in bilgi ve deneyimleri, öğrencilere ilham kaynağı olurken, sürdürülebilirlik ve gastronomi alanlarındaki gelişmelere dair farkındalığı arttırdı.

Konferans, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN’in plaket takdim etmesi ile son buldu.

Gastronomi Sürdürülebilirlik

Facebook Twitter Google Plus
Sürdürülebilirlik, Gıda ve Gastronominin Geleceği Konu Başlıklı Konferans
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.