Belgesel Yapımcılığı Ve Kültürel Miras Varlıklarına Yönelik Fon Kaynakları Konuşuldu

19/01/2024 15:26:02 - 19/01/2024 15:26:02 - 216 Okunma

Fakültemiz bünyesinde tüm bölümlerde ortak zorunlu ders olan “Kültürel Miras Yönetimi” dersinin kapanışı bir panel ile gerçekleştirildi. Dersin yürütücüsü ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN’in moderatörlüğünü yaptığı kapanış dersine, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Fikret MACİT ve Belgesel Yapımcısı Mehmet HANAY konuşmacı olarak katıldı.

İlk sunumu gerçekleştiren Mehmet HANAY, doğa ve kültür konulu belgesel çekimlerinde dikkat edilmesi hususlardan bahsederken, Fikret MACİT ise sunumunda kültürel miras varlıklarının korunması amacıyla sağlanan iç ve dış kaynak fonlarına değindi.

Konuşmaların ardından, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN konuşmacılara teşekkür belgesi takdim ederek katkıları için şükranlarını sundu.

Kültürel Miras Yönetimi Turizm Fakültesi

“Kültürel Miras Yönetimi”