Turizm Fakültesi

Fakültemiz Kariyer Günleri Etkinlikleri Gerçekleşti

11/03/2024 09:53:05 - 11/03/2024 10:24:11 - 112 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 13. Kariyer Günleri etkinlikleri, fakültemiz bünyesinde 5 Mart ile 7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında sektörde önde gelen işletmelerle buluşma fırsatı yakaladı. 

 
Etkinliğin ilk günü olan, 5 Mart Salı günü moderatörlüğünü Doç. Dr. Kaplan UĞURLU'nun üstlendiği panele, Ritz-Carlton Residences Bodrum Genel Müdürü Behiye ŞALK ve İnsan Kaynakları Müdürü Duygu YALAVAÇ, Limak Cyprus Deluxe Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ÖZDEMİR, Genel Müdür Hasan GÖKTÜRK, İnsan Kaynakları Müdürü Sabahattin YILDIZ, Mutfak Şefi Ali Rıza DÖLKELEŞ, İnsan Kaynakları Uzmanı Cansu HİTİT ve İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze KAYA öğrencilerimizle bir araya gelerek staj ve kariyer fırsatlarını paylaştı. 
Aynı gün, 3. Merkezi derslikler fuaye alanında ise, Ramada By Wyndham Tekirdağ’dan Otel Müdürü Gülbahar TÜFEKÇİ ve İnsan Kaynakları Müdürü Yeşim ÇOŞAR, Melia Hotels International’dan Yönetici Milen STOYANOV, F&B Müdürü Sedat KARANİ ve Yönetici Asistanı Kader ERKİN MEMİŞ ile Grand Ontur Hotel Çeşme’den İbrahim KAPLAN, Tanju VAROL, Önder OTLU, Excutive Sous Chef Hakan KARABULUT ve İnsan Kaynakları Müdürü Murat DEMİRTAŞ öğrencilerimizle kariyer ve staj imkanları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.
Gün sonunda, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN, etkinliğe katılan işletmelere teşekkür belgelerini takdim etti. 
 
Kariyer günlerinin 2. günü olan 6 Mart Çarşamba ise günün ilk etkinliği Candaş Kamp Yöneticisi Mert GÜLER’in konferans salonunda gerçekleştirdiği söyleşi ile başladı. Günün ikinci etkinliği Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN’in moderatörlüğünde ‘’Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Kariyer Gelişimi’’ söyleyişine katılan Ritz-Carlton İstanbul Otel Yiyecek- İçecek Direktörü Hikmet Sinan OKUYAN ve JW Marriott Marmara Sea Otel Executive Şefi Mehmet Faruk YARDIMCI’nın konuşmaları ile tamamlandı. 
3. Merkezi derslikler fuaye alanında ise, Thrace Konak Otel Müdürü Özkan YELKEN, İğneada Resort Hotel & Spa Otel Müdürü Levent KALPAKÇIOĞLU, Royal Bilgiç Hotel Otel Müdürü Erhan BİLGİÇ ve Melia Hotels International örnek unvan Yönetici Milen STOYANOV, F&B Müdürü Sedat KARANİ ve Yönetici Asistanı Kader ERKİN MEMİŞ öğrenciler ile staj ve kariyer imkanları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 
Gün sonunda, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Doç. Dr. Kaplan UĞURLU kariyer günleri etkinliğine katılan işletmelere teşekkür belgelerini takdim ederek, katkılarından dolayı şükranlarını iletti.
 
Kariyer günlerinin son günü Doç. Dr. Seçkin ESER GÜRSOY moderatörlüğünde Adonis.com Seyahat Acentesi Ürün Müdürü Remziye EFE ÇAĞLAR katılım gösterdi. Çevrimiçi olarak gerçekleşen etkinliğin ikinci oturumunda ise Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KUTLUK BOZKURT’un moderatörlüğünde The Land Of Legends Theme Park-Hotel Yetenek ve İşe Alım Müdürü Çiğdem KOÇ AYDOĞDU katıldı. Çevrimiçi etkinliğin son oturumu Doç. Dr. Kaplan UĞURLU’nun moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinliğe Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum F&B Müdürü Yunus GEYLANİ ve Executive Chef Nevzat ÇIRPAN katılım göstererek öğrencilerimiz ile staj ve kariyer fırsatlarını paylaştı.
Kariyer Günler Turizm

Facebook Twitter Google Plus
FAKÜLTEMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.