Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen ‘’Endonezya Mutfak Kültürü Etkinliği’’ 8 Mart Cuma günü gerçekleştirildi.
Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda düzenlenen etkinliğe Kırklareli Vali Yardımcısı Sayın Dr. Yusuf GÜLER, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Nurettin AKA, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Dış İlişkiler Koordinatörümüz Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Veli ŞEN, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Ofisinden Sayın Nur Feyza HALAT ve Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu katıldı. Endonezyalı öğrenciler tarafından Türkiye’de en çok tercih edilen üniversite olarak uluslararası öğrenci ilişkilerimizi geliştirmek, kültürel etkileşimde bulunmak ve farklı medeniyetleri daha yakından tanımak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlik kapsamında Yöresel Endonezya Dans Gösterisi, Endonezya Mutfak Sunumu ve Endonezya Geleneksel Yemek Tadımı etkinliklerine yer verildi. Etkinlikte emeği geçen Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ, Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN, tüm fakültemiz çalışanlarına, öğrencilerimize ve katılım gösteren misafirlerimize teşekkür ederiz.
Endonezya Turizm