Fakültemizden Tübitak 2209-A Proje Başarisi

26/03/2024 14:39:45 - 26/03/2024 14:40:53 - 202 Okunma

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Fakültemiz bünyesinde iki proje kabul edilmiştir. Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Emrullah TÖREN danışmanlığında, Rekreasyon Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Sevil ÖNDER yürütücülüğünde 'Yoganın Ofis Çalışanlarının Yaşam Kalitesine ve İş Verimine Etkileri' projesi ve Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taki Can METİN danışmanlığında, Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencisi Atakan ÇELİK yürütücülüğünde 'Öğrencilerin Kampüs Rekreasyonuna Karşı Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Kırklareli Üniversitesi Kayalı Ana Yerleşkesi Örneği' projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

turizm

FAKÜLTEMİZDEN TÜBİTAK 2209-A PROJE BAŞARISI