04/06/2024 17:03:56 - 04/06/2024 17:03:56 - 172 Okunma

27.05.2024 tarihinde Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından Kampüste Genç Turizmci Var” etkinliği düzenlenmiştir. Turizm İşletmeciliği bölüm başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ, araştırma görevlileri Hasan Tahsin KOKONALIOĞLU ve Gizem DURAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim alan turizm öğrencilerinin gelecekteki kariyerlerini belirlemede ve turizm alanıyla ilgili lisans düzeyinde eğitim alma aşamasında seçeceği turizm bölümleri ile ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırılmıştır.

Etkinlik kapsamında misafir edilen Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi turizm öğrencilerine son sınıf öğrencileri İnan DAŞDÖĞEN, Erkin KORKUTAN ve Ahmediya JAFAROV eşlik etmiş ve fakülte tanıtım sunumu yapmışlardır. Fakülte tanıtımına turizm fakültesi öğretim elemanları da katılımda bulunmuşlardır. Rekreasyon Yönetimi bölümü ve Türkiye’nin ilk rekreasyon atölyesi hakkında Araştırma Görevlisi Damla ERDEM tarafından bilgi verilmiştir. Ayrıca, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal DEVECİ ve Araştırma Görevlisi Ferda Yeliz ÇUBUK ve Muhammed Buğra YILMAZ tarafından gastronomi mutfağı gezdirilerek bölüm ve mutfak hakkında detaylı bir tanıtım gerçekleştirilmiştir. Öğrenci yemekhanesinde öğlen yemeklerini yiyen öğrenciler, Turizm Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi arasında gerçekleşen yarı final futsal maçına katılarak yerleşke içerisinde bir günün nasıl geçtiği ile ilgili deneyim kazanmışlardır.

turizm etkinlik

Kampüste Genç Turizmci Var Etkinliği Gerçekleştirildi