06/06/2024 09:37:50 - 06/06/2024 09:37:50 - 173 Okunma

28 Mayıs 2024 Salı günü Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü ve Kırklareli Kayalı İlkokulu iş birliği ile çocukların yaparak, yaşayarak ve eğlenerek deneyim kazanmasına katkı sağlayacak “Animasyon Etkinlikleri” düzenlendi.
Etkinliğe Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KUTLUK BOZKURT, Doç. Dr. Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Doç. Dr. Taki Can METİN, Arş. Gör. Damla ERDEM ile Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri katılım gösterdi.
Etkinlik, açılış konuşması ile başladı, yüz boyama, animasyon balonundan figür yapma, kostümlü figürler ile dans, müzik dinletisi, sandalye kapmaca, su kovası doldurma ve balon patlatma yarışı ile son buldu.
Etkinlik sonunda, çocuklara köpük balon ve öğrencilerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları çorap bebekler hediye edildi.
Etkinlik süresi boyunca bizleri ağırlayan Kayalı İlkokulu öğretmenleri ve tüm personeline teşekkür ederiz.

turizm etkinlik

Kayalı İlkokulunda Animasyon Etkinlikleri Gerçekleştirildi