09/07/2024 09:52:48 - 10/07/2024 09:52:48 - 198 Okunma

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümümüz tarafından “Öğrencilerimizi Sektöre Hazırlıyoruz Temalı Etkinlik” gerçekleştirildi. Dr. Aykut PAJO koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğimize “Puerto Travel” Seyahat Acentasından Ayfer SELCİ konuk oldu. Ayfer SELCİ öğrencilerimize seyahat işletmeciliği otomasyon programları ve kullandıkları satış teknikleri hakkında bilgi verdi. Konuşmasının sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan SELCİ etkinliğe katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerimize vermiş olduğu değerli bilgilerle fayda sağlayan Ayfer SELCİ’ye teşekkür ederiz.

Turizm

Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğrencilerine “Seyahat İşletmeciliği Otomasyon Programları ve Acentalarda Kullanılan Satış Teknikleri” Eğitimi Verildi