15/11/2024 10:54:38 - 18/11/2024 10:54:38 - 120 Okunma

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Mise en Place" etkinlikleri, 19-20 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Etkinlikler, 19 Kasım 2024 Salı günü saat 11:00’de Fakültemiz Konferans Salonu’nda Esra DÜZDAĞ ATEŞ, Mahir NAZLICAN, Murat TÜTÜNCÜ, Kemal İMECİ ve Yaşar METE katılımlarıyla düzenlenecek "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" başlıklı söyleşi ile başlayacaktır. Aynı gün saat 13:30’da Mahir NAZLICAN ve Esra DÜZDAĞ ATEŞ’in sunumuyla "Geleneksel Türk Mutfağı" atölyesi, Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirilecektir.

20 Kasım 2024 Çarşamba günü saat 09:30’da Murat TÜTÜNCÜ tarafından "Artizan Çikolata Atölyesi" düzenlenecek olup, etkinlikler saat 13:30’da Murat İlke ÖZİPEK’in gerçekleştireceği "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" ile sona erecektir. Atölyeler, Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirilecektir.

Not: Atölyelere katılım, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri ile sınırlıdır.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
''Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" isimli Söyleşi Düzenlenecektir
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi