Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Mise en Place" etkinlikleri, 19-20 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Etkinlikler, 19 Kasım 2024 Salı günü saat 11:00’de Fakültemiz Konferans Salonu’nda Esra DÜZDAĞ ATEŞ, Mahir NAZLICAN, Murat TÜTÜNCÜ, Kemal İMECİ ve Yaşar METE katılımlarıyla düzenlenecek "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" başlıklı söyleşi ile başlayacaktır. Aynı gün saat 13:30’da Mahir NAZLICAN ve Esra DÜZDAĞ ATEŞ’in sunumuyla "Geleneksel Türk Mutfağı" atölyesi, Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirilecektir.
20 Kasım 2024 Çarşamba günü saat 09:30’da Murat TÜTÜNCÜ tarafından "Artizan Çikolata Atölyesi" düzenlenecek olup, etkinlikler saat 13:30’da Murat İlke ÖZİPEK’in gerçekleştireceği "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" ile sona erecektir. Atölyeler, Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirilecektir.
Not: Atölyelere katılım, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri ile sınırlıdır.
Turizm Fakültesi