27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Emir Tuna ÖZGÜN tarafından “Modern Akdeniz Mutfağı” temalı bir atölye düzenlenmiştir. Fakültemiz Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, mezun öğrencimiz yemeklerin hazırlık aşamalarını uygulamalı olarak göstermiştir.
Etkinlik, öğrencilerimizin sırasıyla Kerevizli Kabak Çorbası, Trüf Mantarlı Patates Püresi Eşliğinde Hardaliye Soslu Dana Eti ve Panzanella Salatası hazırlamalarıyla tamamlanmıştır.
Turizm Fakültesi