27/11/2024 11:36:48 - 09/12/2024 11:36:48 - 30 Okunma

27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Emir Tuna ÖZGÜN tarafından “Modern Akdeniz Mutfağı” temalı bir atölye düzenlenmiştir. Fakültemiz Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, mezun öğrencimiz yemeklerin hazırlık aşamalarını uygulamalı olarak göstermiştir.

Etkinlik, öğrencilerimizin sırasıyla Kerevizli Kabak Çorbası, Trüf Mantarlı Patates Püresi Eşliğinde Hardaliye Soslu Dana Eti ve Panzanella Salatası hazırlamalarıyla tamamlanmıştır.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
MODERN AKDENİZ MUTFAĞI ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi