23/12/2024 11:45:23 - 23/12/2024 11:45:23 - 43 Okunma

20 Aralık 2024 Cuma günü, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Pirge Bıçakçılığın katılımlarıyla Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri düzenlendi. Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde, Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından mutfaklarda kullanılan bıçakların üretim süreçleri, bıçak türleri ve kullanım alanları, temel doğrama teknikleri ve HACCP uygulamaları hakkında bilgi verildi. Sunumun ardından Fırat ERBİL seminere katılan öğrencilere çeşitli sorular yönelterek doğru cevap veren öğrencilere bıçak hediye etti. Etkinlik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Raşit BAKAN’ın teşekkür belgesi takdim etmesi ve bıçakların öğrenciler tarafından incelenmesiyle sona erdi.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
Fakültemizde Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenledi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi