18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali Yarışması’nda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Hüseyin ZEYTUN, Merdan ATANAZAROV ve Süleyman GÜZEL “Yılın En İyi Üniversite Ekibi” kategorisinde altın madalya, Ömer Faruk Elyas SEYHAN ise “Üniversite Düzeyi Balık Yarışması” kategorisinde bronz madalya kazandı.
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN ve Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın mentörlüğünde yarışmaya hazırlanan öğrencilerimiz, jürilere ve misafirlere Kırklareli’nin yerel lezzetlerinden oluşturulan yemekler sundu.
50’den fazla ülkeden 1500’ü aşkın katılımcının yer aldığı bu prestijli organizasyonda, şehrimizi ve üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Turizm Fakültesi