31/12/2024 14:15:26 - 31/12/2024 14:15:26 - 43 Okunma

26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Soğuk Mutfak dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Gaye ALTUNTAŞ tarafından “Sushi Yapım Atölyesi” düzenlenmiştir. Fakültemiz Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, mezun öğrencimiz, sushi yapımının tekniklerini ve hazırlanış aşamalarını uygulamalı olarak göstermiştir.

Etkinlik, öğrencilerimizin sırasıyla California Roll, Philadelphia Roll, çeşitli Maki türleri ve Nigiri hazırlamalarıyla tamamlanmıştır.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
Sushi Yapım Atölyesi Düzenlendi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi