07/05/2025 14:57:51 - 07/05/2025 14:57:51 - 40 Okunma

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine, Pastacılık dersi kapsamında pasta sıvama eğitimi verildi. Öğr. Gör. Raşit BAKAN koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime, mezunumuz Nuran ALINCA ve İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi mezunu Berna ŞENTÜRK katıldı.

Uygulamalı eğitimde öğrencilere pasta sıvama ve temel süsleme teknikleri gösterildi. Katılımcılar, edindikleri mesleki deneyimleri öğrencilerle paylaşarak çeşitli ipuçları aktardı. Eğitim sırasında öğrenciler merak ettikleri konulara ilişkin sorular yöneltti. Etkinlik, interaktif uygulamalarla tamamlandı.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Pasta Sıvama Eğitimi Verildi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi