25 Kasım 2025 Çarşamba günü, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Pirge Bıçakçılığın katılımlarıyla Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri düzenlendi. Prof. Dr. Mustafa Aykaç Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde, Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından mutfaklarda kullanılan bıçakların üretim süreçleri, bıçak türleri ve kullanım alanları, temel doğrama teknikleri ve HACCP uygulamaları hakkında bilgi verildi. Sunumun ardından Fırat ERBİL seminere katılan öğrencilere çeşitli sorular yönelterek doğru cevap veren öğrencilere bıçak hediye etti. Katkılarından ve değerli paylaşımlarından dolayı Fırat ERBİL ve Pirge Bıçakçılık’a teşekkür ederiz.
Turizm Fakültesi
