Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, 22 Aralık 2025 tarihinde saat 13.30’da Gastro Yat Aşçıları Derneği iş birliğiyle, Öğr. Gör. Raşit Bakan ve Arş. Gör. Ferda Yeliz Çubuk’un katkılarıyla “Sushi Yapım Atölyesi ve Yat Şefliği Kariyer Yolculuğu ve Sektör Tecrübeleri” başlıklı etkinlik düzenlenmiştir.
Etkinlik kapsamında öncelikle sushi yapım atölyesi düzenlenmiş, devamında yat şefliği mesleğine ilişkin kariyer süreçleri ve sektörel deneyimlerin paylaşıldığı bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.
Söyleşide Şef Kaan Kaya, Şef Can Bahçivancı, Şef Önder Otlu, Şef İrem Masoumi, Şef Tuncay Kaplan ve Şef Azat Aktoğ, mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşmıştır.
Etkinliğimize kıymetli katkıları ve paylaşımlarıyla değer katan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
