24/12/2025 14:43:43 - 24/12/2025 14:43:43 - 24 Okunma

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, 22 Aralık 2025 tarihinde saat 13.30’da Gastro Yat Aşçıları Derneği iş birliğiyle, Öğr. Gör. Raşit Bakan ve Arş. Gör. Ferda Yeliz Çubuk’un katkılarıyla “Sushi Yapım Atölyesi ve Yat Şefliği Kariyer Yolculuğu ve Sektör Tecrübeleri” başlıklı etkinlik düzenlenmiştir.
Etkinlik kapsamında öncelikle sushi yapım atölyesi düzenlenmiş, devamında yat şefliği mesleğine ilişkin kariyer süreçleri ve sektörel deneyimlerin paylaşıldığı bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.
Söyleşide Şef Kaan Kaya, Şef Can Bahçivancı, Şef Önder Otlu, Şef İrem Masoumi, Şef Tuncay Kaplan ve Şef Azat Aktoğ, mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşmıştır.
Etkinliğimize kıymetli katkıları ve paylaşımlarıyla değer katan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Turizm Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
Sushi Atölyesi ve Yat Şefliği Söyleşisi Gerçekleştirildi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi