Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Tanişma Etkinliği Düzenlendi

02/11/2021 09:42:16 - 05/11/2021 09:42:16 - 614 Okunma

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Fakültemiz öğrencileri için Fakültemizi ve öğretim elemanlarını tanıtmak amacıyla, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen Tanışma Etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dekan Vekili Prof. Dr. Nurettin AKA’nın konuşmasıyla başladı. AKA, “Uzun bir pandemi sürecinin ardından yeniden yüz yüze bir araya gelmenin mutluluğu ile, Fakültemiz ailesine yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz." diyerek başladığı konuşmasında, öğrencilerimize fakültemizdeki öğrenim süreçlerinde öğretim elemanlarımızla birlikte Fakülte olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şeklide yerine getirmeye çalışacağımızı belirterek, öğrencilerimizin her konuda yanında olacağını vurguladı. AKA, konuşmasını 2021-2022 Akademik yılının tüm öğrencilerimiz için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dilekleriyle bitirdi.

Etkinlik, Fakültemizin ve bölümlerimizin tanıtımını içeren sunumun gösterimi ve “Afet Farkındalık” eğitimi ile tamamlandı.

Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

TURİZM FAKÜLTESİ TANIŞMA ETKİNLİĞİ 2021-2022 TANIŞMA ETKİNLİĞİ

Tanışma Etkinliği1