Turizm Fakültesi

"turizmde Kariyer Firsatlari" Konulu Panel Düzenlendi

14/03/2022 13:16:33 - 14/03/2022 13:16:33 - 857 Okunma

Üniversitemiz “11. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında ERD Otelcilik Turizm A.Ş. Ramada By Wyndham Oteller zinciri Turizm Fakültesi’nin konuğu oldu.

Turizm Fakültesi Amfi’sinde 08.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen panele Rektör Yardımcımız ve Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nurettin AKA, Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri dinleyici olarak katıldı. Etkinliğin açış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA yaptı.  

Prof. Dr. Nurettin AKA konuşmasında Kırklareli Üniversitesinin bu yıl 11.’si düzenlenen ve geleneksel hale gelen etkinliklerinin başında “Kariyer Günleri”nin yer aldığını ifade etti. Ülkemizin iş gücü ihtiyacı bulunan alanlarında nitelikli insan kaynağı yetiştirmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Prof. Dr. AKA, öğrencilerin sektör temsilcileri ile bir araya getirilmesinin önemine dikkat çekti. AKA konuşmasının sonunda "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" vesilesiyle tüm kadınların kadınlar gününü tebrik etti. 

Rektör Yardımcımızın konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaplan UĞURLU'nun moderatörlüğünde; Ramada By Wyndham Tekirdağ Yat Otel Müdürü Gülbahar KESERGİR, Satış Pazarlama Müdürü Didem KOŞAR TİMUR ve Operasyon Müdürü Ümit EŞİYOK’un konuşmacısı olduğu panel oturumuna geçildi. Panelistler otelcilik deneyimlerini ve Ramada By Wyndham Tekirdağ & Budapest staj ve kariyer olanaklarını Turizm Fakültesi öğrencilerimizle paylaştılar. 

Öğrencilerin ilgiyle takip ettikleri etkinliğin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA; Ramada By Wyndham Tekirdağ Yat Otel Müdürü Gülbahar KESERGİR’e, Satış Pazarlama Müdürü Didem KOŞAR TİMUR’a ve Operasyon Müdürü Ümit EŞİYOK’ a teşekkür ederek günün anısına belge takdiminde bulundu.

 

KLU 11.KARİYERGÜNLERİ 8MART

Facebook Twitter Google Plus
11. KARİYER GÜNLERİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.