Turizm Fakültesi

“Turizmde İstihdam” Konulu Panel Düzenlendi

16/03/2022 10:58:23 - 18/03/2022 10:58:23 - 742 Okunma

Üniversitemiz “11. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Limak Cyprus Deluxe Hotel, Longosphere Glamping, Royal Bilgiç Hotel ve Myra Tur, Turizm Fakültesi’nin konuğu oldu.

Turizm Fakültesi Amfi’sinde 09 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen panele Rektör Yardımcımız ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin AKA, Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri dinleyici olarak katıldı. Etkinliğin açış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA yaptı.  

Açılış konuşmasının akabinde Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaplan UĞURLU'nun moderatörlüğünde; Limak Cyprus Deluxe Hotel Genel Müdürü Mehmet MÜLAYİM, Longosphere Glamping Nöbeti Müdürü Emir SERT, Royal Bilgiç Hotel İşletme Müdürü Erhan BİLGİÇ ile Myra Tur Yetkilileri Velican ABACI ve Adnan EVREN’nin konuşmacı olarak yer aldığı panele geçildi.

Limak Cyprus Deluxe Hotel Genel Müdürü Mehmet MÜLAYİM konuşmasında öğrencilere kariyer yolculuğunu ve otelcilik deneyimlerini aktardı. İyi bir kariyer haritası planının nasıl olması gerektiğine de değinen MÜLAYİM, Limak ailesi olarak “iyi bir özgeçmiş”  beklentilerine, staj ve kariyer fırsatlarına konuşmasında yer verdi. Longosphere Glamping Nöbeti Müdürü Emir SERT ise işletmelerinin kuruluş hikayesini, doğa temelli turizm faaliyetlerini ve üstlendikleri sosyal sorumluluk projelerini öğrencilere aktararak Turizm Fakültesi öğrencilerine sundukları staj ve kariyer imkanlarını öğlencilerle paylaştı. Royal Bilgiç Hotel İşletme Müdürü Erhan BİLGİÇ, Turizm Fakültesi öğrencilerine sundukları kariyer imkânlarını dile getirdi. Son olarak Myra Tur Yetkilileri Velican ABACI ve Adnan EVREN, öğrencileri işletmelerinin staj ve kariyer fırsatları hakkında bilgilendirdi.

Etkinlik soru-cevap kısmının akabinde katılımcılara günün anısına teşekkür belgelerinin sunulması ile sona erdi.

KARİYER GÜNLERİ TURİZM FAKÜLTESİ PANEL KLU

Facebook Twitter Google Plus
11. KARİYER GÜNLERİ (2.GÜN)
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.