T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Anasayfa
Matbu Formlar
Uzaktan Eğitim
Merkezi Kütüphane
Personel E-Posta
Öğrenci E-Posta
Personel Web
Ders programları
Öğrenci Sanat ve Spor Bilgi Formu
Mezun Bilgi Formu
YÖK
ÖSYM
OİBS
OİBS (Öğrenci)
OİBS (Akademisyen)
OİBS (Personel)
Hizmet Standartları
Faaliyet Raporları
2016 Yılı Faaliyet Raporu
2017 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2021 Yılı Faaliyet Raporu
2022 Yılı Faaliyet Raporu
2023 Yılı Faaliyet Raporu
Etkinlikler
Anasayfa
Sayfa_Gruplari
Etkinlikler
KIYIKÖY SAHİLİNDE TAŞ DENGE SANATI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
90 Okunma
22/04/2024
FAKÜLTEMİZ AKADEMİK PERSONELİ TURİZM HAFTASI RESEPSİYONUNA KATILDI
179 Okunma
19/04/2024
48. TURİZM HAFTASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
106 Okunma
17/04/2024
ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZLERCE SOSYAL HİZMET ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ
185 Okunma
27/03/2024
FAKÜLTEMİZDEN TÜBİTAK 2209-A PROJE BAŞARISI
227 Okunma
26/03/2024
SAĞLIK TURİZM ELÇİLERİ TOPLANDI
207 Okunma
14/03/2024
ENDONEZYA MUTFAK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ
104 Okunma
11/03/2024
FAKÜLTEMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ
138 Okunma
11/03/2024
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ
132 Okunma
15/02/2024
BELGESEL YAPIMCILIĞI VE KÜLTÜREL MİRAS VARLIKLARINA YÖNELİK FON KAYNAKLARI KONUŞULDU
242 Okunma
19/01/2024
GASTRONOMİ MUTFAĞIMIZDA “NİNEMİN TARİFLERİ ATÖLYESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
386 Okunma
19/01/2024
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ELEKTRA MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİMİ VERİLDİ
170 Okunma
03/01/2024
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, GIDA VE GASTRONOMİNİN GELECEĞİ KONU BAŞLIKLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ
186 Okunma
29/12/2023
“FUTSAL DÜNYA KUPASI” ETKİNLİĞİ SONA ERDİ
182 Okunma
26/12/2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
242 Okunma
26/12/2023
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜM İÇİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
132 Okunma
26/12/2023
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
167 Okunma
20/12/2023
FAKÜLTEMİZDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET
174 Okunma
14/12/2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİMİZ CULİNARY FORUM 2023'E KATILIM SAĞLADI
216 Okunma
08/12/2023
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.