KIYIKÖY SAHİLİNDE TAŞ DENGE SANATI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 115 Okunma | 22/04/2024 |
FAKÜLTEMİZ AKADEMİK PERSONELİ TURİZM HAFTASI RESEPSİYONUNA KATILDI 202 Okunma | 19/04/2024 |
48. TURİZM HAFTASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 125 Okunma | 17/04/2024 |
ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZLERCE SOSYAL HİZMET ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ 302 Okunma | 27/03/2024 |
FAKÜLTEMİZDEN TÜBİTAK 2209-A PROJE BAŞARISI 243 Okunma | 26/03/2024 |
SAĞLIK TURİZM ELÇİLERİ TOPLANDI 224 Okunma | 14/03/2024 |
ENDONEZYA MUTFAK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ 120 Okunma | 11/03/2024 |
FAKÜLTEMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ 160 Okunma | 11/03/2024 |
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ 147 Okunma | 15/02/2024 |
BELGESEL YAPIMCILIĞI VE KÜLTÜREL MİRAS VARLIKLARINA YÖNELİK FON KAYNAKLARI KONUŞULDU 260 Okunma | 19/01/2024 |
GASTRONOMİ MUTFAĞIMIZDA “NİNEMİN TARİFLERİ ATÖLYESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 403 Okunma | 19/01/2024 |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ELEKTRA MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİMİ VERİLDİ 189 Okunma | 03/01/2024 |
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, GIDA VE GASTRONOMİNİN GELECEĞİ KONU BAŞLIKLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ 203 Okunma | 29/12/2023 |
“FUTSAL DÜNYA KUPASI” ETKİNLİĞİ SONA ERDİ 197 Okunma | 26/12/2023 |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 257 Okunma | 26/12/2023 |
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜM İÇİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI 151 Okunma | 26/12/2023 |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2023 MEZUN KÜRSÜSÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 184 Okunma | 20/12/2023 |
FAKÜLTEMİZDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET 193 Okunma | 14/12/2023 |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİMİZ CULİNARY FORUM 2023'E KATILIM SAĞLADI 231 Okunma | 08/12/2023 |